Pedagojik Formasyon Sertifikalarının Teslimi Hakkında Duyuru

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programını başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını Pedagojik Formasyon Birimimize şahsen şahsen uğrayarak T.C. kimlik kontrolü ve imza karşılığında teslim alabilmektedir.

Bazı öğrencilerimiz Kilis'e uzak şehirlerde ya da gelemeyecek durumda olduklarını beyan etmektedir. Bu öğrencilerimiz kendileri adına başka biri tarafından formasyon sertifikalarının teslim alınmasını isterlerse; aşağıda ulaşabilecekleri bağlantısını bıraktığımız dilekçeyi doldurup imzalayarak - mail yoluyla ya da doğrudan - sertifikayı alacak kişiye ulaştırmaları, sonrasında alacak kişinin bu dilekçenin aslıyla ya da çıktısıyla ve kendi T.C. kimliğiyle birlikte Pedagojik Formasyon Birimine uğraması gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Sertifikası almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Pedagojik Formasyon Birimi

Dilekçeye buradan ulaşabilirsiniz.