PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU (28.01.2015)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU

20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar gereği 2015 bahar döneminde Üniversitemizde 130 öğrenci kontenjanı ile Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılmasına karar verilmiştir. Başvuru ile ilgili süreç aşağıda açıklanmıştır. İlgililere duyurulur.

Başvurular 29 Ocak - 05 Şubat 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz M. R. Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliğine yapılacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Posta/kargo yoluyla başvuru alınmayacaktır.

İletişim Telefon: 0 348 814 2662

Kimler Başvuru Yapabilir:

Aşağıdaki tabloda Atamaya Esas Olan Öğretmenlik Alanlarına Başvurabilecek Yüksek Öğretim Programları belirtilmiş olup bu bölümlerde okuyan üniversitemiz son sınıf öğrencileri ile üniversitemiz ve diğer üniversite mezunu olan öğrenciler başvuru yapabilirler.

Üniversitemiz Son Sınıfta Okuyan Lisans Öğrencilerimizden Başvuruda İstenecek Belgeler:

1-   Başvuru Formu (Örneği aşağıda bulunmaktadır. Islak imzalı olması gerekir.)

2-   Nüfus Cüzdan Fotokopisi

NOT: 2014 Güz Dönemi başvuru yapan son sınıf öğrencilerimizin yeniden başvuru yapmasına gerek bulunmamaktadır. Eski başvuruları geçerli kabul edilecektir.

Mezunların yeni başvuru yapmaları gerekmektedir.

Üniversite Mezunlarından Başvuruda İstenecek Belgeler:

1- Başvuru Formu (Örneği aşağıda bulunmaktadır. Islak imzalı olması gerekir)

2- Onaylı Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki Üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt  sırasında belgelendirilmelidir)

3- Onaylı Lisans Not Transkripti

4- Onaylı Nüfus Cüzdan Fotokopisi

5- “ÖSYM Yerleştirme Belgesi” (Lisans Programını yerleştirilme puanınız, diploma notlarında eşitlik olması durumunda bu puanınıza göre değerlendirme yapılacaktır)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KONTENJANLARI

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU FORMU