Yeni: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı (2017-2018 Güz Dönemi) Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi (22.09.2017)

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi tarafından açılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi belli olmuştur.

• KİYÜ öğrencilerinden kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.

• Diğer üniversite öğrencilerinden kayıt hakkı kazananların listesi için tıklayınız.

Kesin Kayıtlar

Kesin kayıtlar 25-26 Eylül 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliğinde yapılacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak kayıt başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlgili tarihler arasında kayıt yaptırmayan adayların yerine sayısı kadar yedek adaylar arasından kayıt yapılacaktır. 27 Eylül 2017 tarihinde yedek adaylardan kazananların kayıtları yapılacaktır.

Kesin Kayıtta İstenecek Belgeler

Kesin kayıt için öğrenciler sadece Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı I.Dönem öğrenim ücretinin (1027 TL) banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu” getireceklerdir. Kesin kayıt tarihleri içerisinde Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliğine teslim edilmelidir. Belge teslim edildikten sonra otomasyon üzerinden kayıtlarınız gerçekleştirilecektir. Öğrenim ücretini bankaya yatırırken açıklama kısmına “PFESP I. Dönem Kayıt Ücreti, TC Kimlik Numarasını ve Adını Soyadını” belirten ibareyi yazdırmalıdır.

Toplam Kayıt Ücreti:  2.054 TL  dir.

1.Taksit    1.027 TL (Kesin kayıt sırasında ödenecektir.)

2.Taksit    1.027 TL (İkinci Yarıyıl Ders Kayıt döneminde ödenecektir.)

Banka Adı: T.C. Vakıflar Bankası Kilis Şubesi

IBAN NO: TR67 0001 5001 5800 7304 0760 38

Not: Kesin kayıt işlemlerini tamamlayan aday derslere katılmadan kaydını sildirse dahi yatırdığı ücret hiçbir koşulda adaya iade edilmeyecektir.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024