DUYURU

Yükseköğretim Kurulu tarafından çıkarılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına ilişkin Usul ve Esasların 10’uncu maddesinin 8’inci bendine göre “ Programa devam edenler, sınav hakları dışındaki öğrencilik haklarından yararlanamazlar.” İfadesi yer almaktadır. Bu maddeye istinaden formasyon öğrencileri indirimli yemek haklarından yararlanamamaktadır. Öğrenci yemekhanesinden yararlanmak isteyen formasyon öğrencileri yemek firmasına 17,00 TL ödeyerek yemekten yaralanabilirler. Bu şekilde yemek almak isteyen formasyon öğrencilerinin Bölüm Sekreterine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Bilgilerinize duyurlur.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2022